Voor bedrijven

Tuinen Lauwers wil zich engageren als de ideale partner voor omgevingsaanleg en groenonderhoud voor uw bedrijf.

Aan de hand van een op maat gemaakte overeenkomst kan voor elk bedrijf de groenzorg ontnomen worden zodat u zich volledig kan focussen op de zaken die voor uw bedrijf belangrijk zijn.

Bij Tuinen Lauwers begrijpen we de waarde van een goed onderhouden buitenruimte voor bedrijven en ondernemingen. Onze professionele tuinonderhoudsdienst is speciaal ontworpen om uw bedrijfstuin te laten bloeien en uw bedrijfsimago te versterken.

Wij weten dat u als bedrijf een drukke agenda heeft en uw aandacht wilt richten op uw kernactiviteiten. Daarom bieden wij flexibele onderhoudsoplossingen die passen bij uw planning en behoeften. Of het nu gaat om het maaien van gazons, snoeien van beplanting, onkruidbeheersing of complete tuinrenovaties, wij zorgen voor een professionele en betrouwbare dienstverlening.

Een goed verzorgde bedrijfstuin draagt bij aan een positieve werkomgeving en creëert een gastvrije indruk voor uw klanten en bezoekers. Wij staan klaar om uw buitenruimte tot in de puntjes te verzorgen. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen wij ervoor dat uw bedrijfstuin er altijd piekfijn uitziet.

Zin in een vruchtbare samenwerking?

Samen maken we van uw buitenruimte een visitekaartje dat de professionaliteit en uitstraling van uw bedrijf weerspiegelt.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag over het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van je tuin? Of weet je al wat je wil en ontvang je graag een offerte? Verstuur je bericht met dit formulier, we kijken ernaar uit om samen te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Bel je liever? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op volgend telefoonnummer:

+32 496 / 923 463

Tot snel!

Neem vrijblijvend contact op

Via onderstaand contactformulier stuur je ons makkelijk een bericht. Bel je liever? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op volgend telefoonnummer:

Stuur ons een bericht