Tuinontwerp

Wilt u veranderingen in uw tuin doorvoeren maar weet u niet waar of hoe te beginnen? Tuinen Lauwers staat u graag bij in het ontwerpen van uw eigen droomtuin.

Tuinontwerp tekening

Een goed tuinontwerp is de sleutel tot een geslaagde buitenruimte. Ze moet passen bij uw levensstijl en persoonlijke smaak. Dat is steeds het uitgangspunt bij Tuinen Lauwers. Een klassieke landelijke tuin, een strakke moderne tuin, een leuke famillietuin met eetbare struiken, … Alles kan en wordt samen afgestemd.

Tuinen Lauwers zorgt voor een perfecte indeling van uw buitenruimte, rekening houdend met uw wensen en de omgevingsfactoren. We gebruiken hiervoor een optimale combinatie van beplanting, functionele ruimtes en verhardingen.
 
Hoogwaardige materialen en zorgvuldig geselecteerde planten zijn een must. Leuke elementen die reeds in de tuin aanwezig zijn, proberen we te behouden. Een mooie tuin moet tenslotte niet enkel esthetisch zijn, maar ook functioneel en duurzaam.

Hulp nodig of vragen bij uw tuinontwerp?

Geef ons gewoon een seintje en we kijken samen verder waar we je kunnen bijstaan.

Hoe gaan we te werk?

Bij het ontwerpen van jouw droomtuin, nemen we bij Tuinen Lauwers het volgende stappenplan als leidraad.

1. Concept en doelstelling

We starten met het bespreken van uw verwachtingen en uw smaak. We bepalen de vormgeving, welke planten en materialen we kunnen gebruiken en houden hierbij altijd rekening met je budget.

Tuinontwerp

2. Ontwerp in details

Na goedkeuring van het ontwerpconcept en bijhorende offerte, wordt er een gedetailleerder ontwerp gemaakt. Dit omvat gedetailleerde afmetingen, specifieke plantselecties, materiaalkeuzes en technieken.

3. Offerte en timing

tenslotte wordt er een offerte op maat voor de aanlegwerken van het overeengekomen ontwerp gemaakt. Altijd rekening houdend met het vooraf besproken budget en timing.

Interesse in een gesprek?

Benieuwd wat we voor jou en je tuin kunnen betekenen? Geef ons gewoon een seintje en we kijken samen verder waar we je kunnen bijstaan.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag over het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van je tuin? Of weet je al wat je wil en ontvang je graag een offerte? Verstuur je bericht met dit formulier, we kijken ernaar uit om samen te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Bel je liever? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op volgend telefoonnummer:

+32 496 / 923 463

Tot snel!

Neem vrijblijvend contact op

Via onderstaand contactformulier stuur je ons makkelijk een bericht. Bel je liever? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op volgend telefoonnummer:

Stuur ons een bericht