Over Tuinen Lauwers

Tuinen Lauwers is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in tuinontwerp, –aanleg en –onderhoud. Zowel particulieren als bedrijven behoren tot de klanten van Tuinen Lauwers.

Heeft u een tuinvraag, wilde tuinplannen of wil u gewoon een vrijblijvend gesprek/offerte? Neem dan snel contact op met Tuinen Lauwers.

Tuinen Kevin Lauwers

Toen Kevin Lauwers, zaakvoerder van Tuinen Lauwers bv, in 2017 afstudeerde als bachelor in de tuinaanleg, mocht hij vrijwel direct starten als ploegbaas in zijn stagebedrijf. Door de jaren heen is hij opgegroeid tot projectleider.

In 2019 besliste hij om in bijberoep ook tuinen aan te leggen onder de naam Tuinen Lauwers. Sinds dit bijberoep meer en meer van zijn tijd begon te vragen, besliste Kevin in 2023 om zijn vaste job op te zeggen en zich volledig te richten op Tuinen Lauwers. Hieruit volgt de oprichting van Tuinen Lauwers bv in mei 2023.

Vandaag staat Tuinen Lauwers bv garant voor kwaliteit, correct werk en goede afsprakenJe kan bij ons aankloppen voor de volledige aanleg van je tuin maar zeker ook voor tuinonderhoud.

Wil je graag enkele veranderingen doorvoeren in je tuin, maar weet je zelf niet goed waar te beginnen? Ook hier kan Tuinen Lauwers jou mee helpen.

Ook bedrijven vinden vlot de weg tot bij Tuinen Lauwers voor zowel de omgevingsaanleg als onderhoud van hun sites.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

We kunnen je van dienst zijn met zowel kleine taken als grote werken. Geef ons gewoon een seintje en we bekijken samen hoe we jouw buitenruimte kunnen ontwerpen, aanleggen of onderhouden.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag over het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van je tuin? Of weet je al wat je wil en ontvang je graag een offerte? Verstuur je bericht met dit formulier, we kijken ernaar uit om samen te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Bel je liever? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op volgend telefoonnummer:

+32 496 / 923 463

Tot snel!

Neem vrijblijvend contact op

Via onderstaand contactformulier stuur je ons makkelijk een bericht. Bel je liever? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op volgend telefoonnummer:

Stuur ons een bericht