Deze disclaimer regelt het gebruik van onze website en beperkt de aansprakelijkheid van Tuinen Lauwers (“wij,” “ons,” “onze”) met betrekking tot het gebruik van de informatie die op onze website wordt verstrekt. Door onze website te bezoeken en de informatie te gebruiken, stemt u ermee in gebonden te zijn aan de bepalingen van deze disclaimer. Lees deze disclaimer zorgvuldig door voordat u onze website gebruikt.

Geen garanties

De informatie op onze website wordt verstrekt “zoals deze is” zonder enige garantie, expliciet of impliciet. Wij bieden geen verklaringen of garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie voor een bepaald doel. U erkent dat het gebruik van de informatie op eigen risico is en dat wij niet aansprakelijk zijn voor eventuele gevolgen of schade die voortvloeien uit het vertrouwen op dergelijke informatie.

Geen professioneel advies

De informatie op onze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en vormt geen professioneel advies. Hoewel we ons best doen om accurate en actuele informatie te verstrekken, raden we aan om altijd professioneel advies in te winnen of contact met ons op te nemen voordat u beslissingen neemt of actie onderneemt op basis van de informatie op onze website.

Externe links

Onze website kan links bevatten naar externe websites of bronnen die door derden worden beheerd. We hebben geen controle over de inhoud, nauwkeurigheid of veiligheid van die externe websites en zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van die externe websites. Het opnemen van links naar externe websites impliceert geen goedkeuring of goedkeuring van de inhoud ervan.

Beperking van aansprakelijkheid

In geen geval zullen wij, onze functionarissen, directeuren, werknemers of vertegenwoordigers aansprakelijk zijn voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale, gevolg- of punitieve schade, inclusief maar niet beperkt tot winstderving, bedrijfsonderbreking, verlies van programma’s of gegevens, voortvloeiend uit het gebruik van onze website of de informatie die daarop wordt verstrekt.

Wijzigingen en updates

We behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in de informatie op onze website, inclusief deze disclaimer. We kunnen de inhoud van de website naar eigen goeddunken bijwerken, wijzigen of verwijderen, zonder voorafgaande kennisgeving.

Door onze website te blijven gebruiken, stemt u in met eventuele wijzigingen in deze disclaimer.

Neem contact met ons op

Als u vragen, opmerkingen of zorgen heeft over deze disclaimer of het gebruik van onze website, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Laatst bijgewerkt: 16/05/2023

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag over het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van je tuin? Of weet je al wat je wil en ontvang je graag een offerte? Verstuur je bericht met dit formulier, we kijken ernaar uit om samen te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Bel je liever? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op volgend telefoonnummer:

+32 496 / 923 463

Tot snel!

Neem vrijblijvend contact op

Via onderstaand contactformulier stuur je ons makkelijk een bericht. Bel je liever? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op volgend telefoonnummer:

Stuur ons een bericht